More

  5 ting, osteopati i København kan hjælpe dig med

  I forbindelse med fysiske problemer som skuldersmerter, akillessenebetændelse, diskusprolaps, piskesmæld eller hælspore er der heldigvis hjælp at hente, så du hurtigere kan vende smertefrit tilbage til hverdagen.

  Mange forsøger at klare problemerne på egen hånd, og ofte kan det også være nok. Men engang imellem er det nødvendigt at række ud efter professionel hjælp.

  Er du bosat i København eller omegn, kan du med fordel læse videre her på siden, hvor vi kigger nærmere på nogle af de skavanker, osteopati i København kan hjælpe dig med.

  1. Skuldersmerter

  Skulderleddet er ligesom knæleddet et af kroppens mest komplekse led. Der er stor bevægelighed i knæleddet, men stabiliteten bliver ofte udfordret, hvorfor skuldersmerter eller skulderskader kan opstå i det daglige eller i forbindelse med sport.

  I skulderleddet findes tre led og en artikulation, hvilket kræver meget koordinering af de dele, som er med til at stabilisere skulderleddet.

  Der findes ikke en simpel årsag til skuldersmerter, hvorfor det kan være svært at komme dem til livs uden den rette ekspertise og vejledning. Her kan en dygtig osteopat i København hjælpe med blandt andet dine skuldersmerter og andre gener.

  Her kan du blive klogere på, hvordan en osteopat i København kan hjælpe dig.

  Piskesmæld

  Et piskesmæld er en betegnelse for et traume, der er opstået, efter at nakken er blevet vredet forover, bagover eller begge ting. Betegnelsen kan anses som en forstuvning af nakken.

  Et piskesmæld opstår typisk i forbindelse med følgende:

  • Påkørsel
  • Idrætstraume
  • Fald
  • Lignende situationer 

  Det spås, at der er omkring 16.000 danskere, som hvert år døjer med piskesmæld. Modsat er det blot 4000-5000, som efterfølgende søger professionel hjælp til at bekæmpe skaderne og efterdønningerne.

  Her vil en dygtig osteopat i København hjælpe dig nu og lægge en plan for forløbet fremadrettet.

  2. Hælspore

  Hælspore er en betændelsestilstand, der ses i og omkring senerne, som hæfter på hælen under foden. Inflammationen kan opstå i svangsenen, der har til formål at opretholde svangbuen i foden og dermed understøtte bevægelsen i forbindelse med gang.

  Derfor vil du formentligt opleve smerter ved gang og løb, hvis du har en hælspore.

  Her findes nogle af årsagerne til en hælspore:

  • Fejlstilling af fod og fodrod
  • Overbelastning
  • Dårlig blodforsyning
  • Kalk i svangsenen

  3. Akillessenebetændelse

  Akillessenebetændelse kan opstå hos inaktive mennesker, men ses typisk hos dem, som er mere fysisk aktive i forbindelse løb og hop.

  Ved skaden opstår en irritationstilstand i senen eller i de omliggende slimsække. Når senen bliver overbelastet, kan det resultere i, at inflammatoriske stoffer opstår, som kan føre til en betændelsestilstand.

  Senen kan endda blive stiv ved akillessenebetændelse, hvis der bliver udviklet kalkaflejringer i området. 

  Med professionel osteopati kan årsagssammenhængene findes, så I fremover kan arbejde videre på, hvordan lignende gener undgås.

  4. Diskusprolaps

  Diskusprolaps kan være enormt smertefuldt og have en negativ effekt på hverdagen, hvorfor den rette hjælp bør benyttes. Diskusprolaps opstår typisk i området omkring ryg og lænd. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med operation, men kan behandles med hjælp fra en dygtig osteopat.

  Osteopaten vil kigge holistisk på din krop og behandlingen med formålet, at din krop i sidste ende er i stand til at kurere sig selv og dermed opnå en komplet funktionalitet.

  Nyeste Artikler

  Cybertrusler som du skal beskytte dig imod

  Cyberkriminalitet omfatter ting som identitetstyveri, forhandlerhacking, stjælning af data og meget mere. Der er mange cybertrusler, som du skal beskytte dig selv imod, hvis...

  Hvad er målet med at knytte e-logistik til din firmas webshop?

  Som mindre eller større forretningsdrivende handler det om at blive set i mængden. For konkurrencen om kunderne på nettet kan være benhård. Også hvis...

  Sådan holder du den fedeste fest

  Noget af det, der for mange mennesker kan give masser af livskvalitet er at slå sig løs og holde en stor fest en gang...

  Harry Potter fakta

  Harry Potter har været en af de mest populære serier af litteratur og film, siden dens første udgivelse i 1997. Det er en global...

  Hvad mangler du af underholdning til din fest?

  Det er hyggeligt at holde en fest for ens venner, og danskerne er bestemt et folk, der kan lide at feste. Men nogle gange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her