More

  Hvad er call tracking?

  Hvis du har stiftet bekendtskab med Google Adwords før, så har du måske også været inde omkring call tracking.
  Googles call tracking er gratis, men virker kun med Google Adwords. Det er en såkaldt sporing af opkald, der viser dig hvilke opkald der f.eks. kommer fra dine Google adwords kampagner og hvilke der ikke gør.
  Men kan call tracking også bruges andre steder, og hvad får du ud af det? Læs med her og få meget mere at vide om call tracking.

  Hvordan virker call tracking?

  Call tracking virker sådan at når dine kunder kommer ind på din hjemmeside, eller en profil på de sociale medier, eller finder dig i søgninger på nettet, så vil de hver gang få vist et helt unikt telefonnummer.
  Kunden ringer dig op, og bliver direkte viderestillet til dit hovednummer, du får en besked om hvilket medie kunden ringer fra, og for kunden er der ingen ændring i oplevelsen af at kontakte dig.

  Hvad kan jeg bruge call tracking til?

  Call tracking kan bruges til rigtig mange ting, bl.a. at optimere din markedsføring.
  Ved at optimere din markedsføring kan du både tjene flere penge, og spare flere penge.
  Ved du f.eks., hvor mange af dine kunder der kommer fra dine FB-kampagner, eller fra SEO-optimering eller et helt tredje sted fra?
  Svaret er sikkert nej, og du bruger med stor sandsynlighed penge på markedsføring flere steder.
  Men hvis nu markedsføring på FB virker bedre for dig end for SEO-optimering eller Google Adwords, så skal du jo skrue op for det der virker, og ned for det der ikke virker.

  Call tracking virker også med offline kampagner

  Selv om call tracking er meget brugt af virksomheder, der mest opererer online, og bruger online marketing, så kan der også være stor effekt af at bruge call tracking, når du kører offline kampagner.
  Offline kampagner som f.eks. biografreklamer, radioreklamer osv. kan ofte være dyre, så du skal selvfølgelig kunne måle 100 % om du får dine penge igen.

  Derfor er call tracking faktisk for alle virksomheder, der gerne vil vide, om de rent faktisk får det antal kunder ud af deres markedsføringsbudget, som de gerne vil.

  Hvad koster call tracking?

  Call tracking kan som nævnt fås gratis, men kun til Google Adwords. Andre steder vil du ofte opleve en abonnementspris startende fra ca. 300 kr. om måneden.

  Prisen kan dog variere alt efter, hvor mange kampagner man gerne vil tracke på.

   

  Nyeste Artikler

  Hvad gør man, når låsen driller?

  De fleste vil nok komme ud for det. Låsen driller derhjemme og man kan måske ikke læse døren op eller også er låsen gået...

  Hvad kræver det at tage et jagttegnskursus?

  Kræver det nogen særlige forudsætninger at tage et jagttegnskursus? Nej, eller: Du skal være mindst 16 år, og det er et no-go, at din...

  Hvad gør man hvis ens hund fryser?

  Mange hunderacer er fremavlede under vejrforhold, der er vidt forskellige fra de danske. Det betyder, at de helt kolde måneder i den danske vinter...

  Hvad er fordelene ved et spahotel?

  Alle fortjener lidt forkælelse og nydelse i deres hverdag. Går du og planlægger din næste ferie destination? Så overvej et ophold på en af de...

  5 ting, osteopati i København kan hjælpe dig med

  I forbindelse med fysiske problemer som skuldersmerter, akillessenebetændelse, diskusprolaps, piskesmæld eller hælspore er der heldigvis hjælp at hente, så du hurtigere kan vende smertefrit...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her