More

  Hvad er Instagram?

  I Danmark bruger vi rigtig meget tid på de sociale medier. Et af de sociale medier, der bruges mest og af flest, er Instagram. Det er dog ikke alle, der ved, hvad det konkret er. Er du en af dem, der ikke er sikker på, hvad det egentlig er? I så fald kan du glæde dig over, at du kan blive klogere på det herunder.

  Og hvad er Instagram så?

  Instagram er et socialt medie, der giver dig mulighed for at dele billeder og video af alt, hvad der falder dig en. Det er desuden også muligt at tilføje en beskrivende tekst til dine billeder. Det er dertil også muligt at gøre brug af relevant hashtags (#), som selvfølgelig skal være beskrivende for billede eller videoens indhold.

  Det sociale medier fungerer dog ikke helt som på Facebook, hvor du bliver venner med en anden. Instagram tillader dig at følge dig andre, uden at de følger dig – og omvendt. Hvis du ikke vil have, at alle kan se dine billeder og videoer, er det muligt at gøre din profil lukket. Hvis du gør det, skal du selv godkende nye følgere.

  Du får vist billeder og videoer i din nyhedsstrøm

  Hvis du vælger at følge en anden person, vil du få vist dennes billeder i din nyhedsstrøm – det kaldes også for dit feed. Dit feed er en lang strøm af billeder og videoer fra de personer, som du har valgt at følge. Du kan ikke blot se de nyeste videoer og billeder, men også opslag, der faktisk er flere timer eller dage gamle.

  Billeder og videoer i din strøm vises derfor ikke ud fra, hvor gamle eller nye de er. De vises derimod ud fra en avanceret algoritme, der er baseret på kunstig intelligens. Det handler naturligvis om, at Instagram via deres algoritme forsøger at vise sig de mest relevante billeder, set ud fra din daglige brug.

  Ud for hvert billede er det muligt at se, hvor mange, der ‘synes godt om’ det. Dertil er det også muligt at se, hvor mange, der har kommenteret billede. Det samme er gældende, hvis det er en video. Er det en video, er det dog også muligt at se, hvor mange visninger den konkrete video har haft.

  Instagram bruges primært fra deres app

  Instagram kan både bruges fra en browser og fra en app. De fleste gør dog brug af deres app. Det er der flere grunde til, men det handler dog primært om, at du har flere funktioner og muligheder, hvis du benytter dig af deres app. Det er gældende, uanset om du bruger den fra en smartphone eller fra en tablet.

  Desuden er det også fra din app, at det er muligt at tilføje nye billeder og videoer. Det er ikke muligt fra en browser på din PC. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der også er mange, der vælger at bruge Instagram fra deres PC. Når alt kommer til alt, er der tale om et socialt medie, der bruges af mange til dagligt.

  Nyeste Artikler

  Cybertrusler som du skal beskytte dig imod

  Cyberkriminalitet omfatter ting som identitetstyveri, forhandlerhacking, stjælning af data og meget mere. Der er mange cybertrusler, som du skal beskytte dig selv imod, hvis...

  Hvad er målet med at knytte e-logistik til din firmas webshop?

  Som mindre eller større forretningsdrivende handler det om at blive set i mængden. For konkurrencen om kunderne på nettet kan være benhård. Også hvis...

  Sådan holder du den fedeste fest

  Noget af det, der for mange mennesker kan give masser af livskvalitet er at slå sig løs og holde en stor fest en gang...

  Harry Potter fakta

  Harry Potter har været en af de mest populære serier af litteratur og film, siden dens første udgivelse i 1997. Det er en global...

  Hvad mangler du af underholdning til din fest?

  Det er hyggeligt at holde en fest for ens venner, og danskerne er bestemt et folk, der kan lide at feste. Men nogle gange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her