More

  Hvad er PayPal?

  PayPal er en af de førende aktører inden for sikre onlinebetalinger. De gør det muligt for købere og sælgere at sende og modtage penge på nettet. De har mere end 100 millioner registrerede konti i intet mindre end 202 lande og regioner. Det er muligt at betale med PayPal hos sælgere over hele verden.

  Er det sikkert at bruge PayPal?

  Det er ikke alle, der kender til PayPal i Danmark. Derfor er det naturligvis heller ikke alle, der ved, om det er sikkert at gøre brug af PayPal til at lave betalinger på nettet. Hvis du er en af dem, der ikke er sikker på, at du roligt kan benytte dig af PayPal, hvis du skal handle hos en webshop, der fx kun tilbyder at bruge PayPal.

  Det er en skam, at der er mange, der har det på denne måde, da der ikke er mange betalingsmetoder, der er mere sikkert end PayPal. De har udviklet et system, der hjælper dig med at beskytte dine oplysninger. Faktisk kan det bryste sig af at være brancheførende i forhold til systemer til sikkerhed og bedrageribeskyttelse.

  En af de klare fordele ved at gøre brug af PayPal er, at dine oplysninger ikke vil blive delt med sælger. Derfor skal du ikke bekymre dig for, om det kan lade sig gøre for sælger at få fat i dine oplysninger. Det er dog blot en ud af mange sikkerhedsmæssige fordele, der er forbundet med at gøre brug af PayPal til betaling.

  Hvorfor bør man bruge PayPal?

  Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gode grund til at gøre brug af PayPal. Derfor er det heller ikke noget, du bør tøve med at gøre. Hvis du er i tvivl om, hvad du kan nyde godt af, ved at bruge PayPal, når du skal betale på nettet, så kan du herunder blive klogere på det:

  • Du kan både foretage køb og sende penge med PayPal – og det er endda 100 % gratis at gøre begge dele
  • Dertil er det selvfølgelig også nemt og bekvemt at handle på nettet, når du bruger PayPal, i og med, at PayPal kan gemme dine oplysninger, så de ikke skal indtastes hver gang
  • Det er selvfølgelig også værd at tage med, at det er muligt at bruge PayPal til at betale på mange, mange tusinde webshops, apps og øvrige platforme hele verden. Hos det store site eBay er det endda den foretrukne betalingsform.

  Blandt mange er det især punkt nr. 2, der gør, at de er vide med at bruge PayPal. Hvis du handler en del, så er det en fordel, at du ikke skal bruge for lang tid på at skrive alle dine oplysninger ind. Det er netop det, du kan sikre dig med PayPal. Det er for mange grund nok i sig selv til at gøre brug af PayPal.

  Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det også er værd at bruge det, fordi du er sikker på, at sikkerheden er helt i top. Det er naturligvis også en af årsagerne til, at det benyttes af rigtig mange.

  Nyeste Artikler

  Hvad kan jeg give en 4-årig i gave?

  Annonce Det er ikke nødvendigvis let at finde den rette gave. Og dét uanset om gavemodtageren er barn eller voksen. Leder du efter en gave...

  Hvad betyder det at købe på afbetaling?

  Annonce { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Alle kender følelsen af virkelig at have brug for...

  Hvad for en ovn bør man købe?

  Har du brug for at købe en ny indbygningsovn eller lignende til boligen? I så fald er det på nettet, at du skal lede...

  Hvad er call tracking?

  { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Hvis du har stiftet bekendtskab med Google Adwords før,...

  Hvad er vigtigt at have i sin dagligstue?

  Annonce { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Du ved, hvad der normalt findes i en stue:...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her