More

  Hvad er podcast?

  Der bør ikke være nogen tvivl om, at podcasts har vundet et stort indpas hos danskerne. Det er dog ikke blot hos danskerne, at det er populært. Faktisk er podcasts populært som aldrig før – og det ser fortsat ud til, at det kun går én vej og det er op. Derfor er det også noget, der er kommet mere fokus på over årene.

  Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det ikke er alle, der ved, hvad en podcast er. Hvis du er en af dem, der ikke ved, hvad en podcast er, er du dog kommet til det helt rette sted. Det er nemlig lige netop, hvad du kan blive klogere på herunder. Her finder du nemlig en nærmere beskrivelse af, hvad en podcast er.

  Og hvad er en podcast, så?

  En podcast kan bedst beskrives som et stykke lyd, du kan høre på din mobil, PC eller en helt tredje enhed. Du kan endda høre den, når det passer dig. Netop derfor er podcasts en fordel for mange, der har travlt i løbet af dagen. En podcast kan fx være et radioprogram, som du kan høre efter, at det er blevet sendt i radioen.

  Det kan fx være et radioprogram fra DR P3, som du gerne vil høre, men som du ikke kan høre, når det bliver sendt i radioen. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være et stykke lyd, der er lavet af en radiostation. Det kan lige så vel være af et firma, en organisation eller blot to venner, der sidder og snakker sammen.

  En podcast har ikke nogen begrænsninger på længden

  De fleste radioprogrammer har en fastsat længde, da de skal passe ind i radioprogrammet. En podcast har dog ingen grænser for længden. Derfor kan den også være alt mellem to minutter og flere timer lang. Det er helt op til ham, hende eller dem, der laver den respektive podcast, hvor lang de synes, at den skal være.

  Desuden er det også værd at bemærke, at en podcast kan tage mange former. Det kan sagtens blot være to eller tre personer, der sætter sig ned, tænder for deres mikrofoner og snakker om noget, som de synes er spændende. Det kan dog også være en historiker, der sidder og fortæller om de gode gamle dage.

  Hvordan kan jeg komme i gang med at lytte til podcasts?

  Det er ikke svært at komme i gang med at lytte til podcasts, hvis det er noget du har et ønske om. Faktisk er det ikke noget, der kræver andet end, at du har en smartphone, en PC eller en helt tredje enhed. Her kan du finde podcasts på nettet eller via diverse Podcasts-apps, som fx Spotify, Podimo eller Podcasts på iOS.

  Derfor er der rig mulighed for at komme i gang med at lytte til podcasts. Bruger du i forvejen Spotify til at lytte til musik, er det selvfølgelig oplagt, at du vælger også at bruge det til at lytte til de podcasts, som du gerne vil lytte til.

  Nyeste Artikler

  Hvad kræver det at tage et jagttegnskursus?

  Kræver det nogen særlige forudsætninger at tage et jagttegnskursus? Nej, eller: Du skal være mindst 16 år, og det er et no-go, at din...

  Hvad gør man hvis ens hund fryser?

  Mange hunderacer er fremavlede under vejrforhold, der er vidt forskellige fra de danske. Det betyder, at de helt kolde måneder i den danske vinter...

  Hvad er fordelene ved et spahotel?

  Alle fortjener lidt forkælelse og nydelse i deres hverdag. Går du og planlægger din næste ferie destination? Så overvej et ophold på en af de...

  5 ting, osteopati i København kan hjælpe dig med

  I forbindelse med fysiske problemer som skuldersmerter, akillessenebetændelse, diskusprolaps, piskesmæld eller hælspore er der heldigvis hjælp at hente, så du hurtigere kan vende smertefrit...

  Hvad koster cedertræ?

  Overvejer du at bruge cedertræ som materiale til dit næste projekt? Cedertræ er et smukt naturligt træmateriale, som er enormt populært til rigtig mange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her