More

  Hvad er vigtigt at have i sin dagligstue?

  Annonce

  Du ved, hvad der normalt findes i en stue: Sofa, sofabord, fjernsyn, måske en bogreol. Det er de mest almindelige møbler.

  Men det er ikke alt, du skal bruge for at få en ordentlig, pæn stue. Design og ekstra møbler er op til dig, og du kan finde gode tilbud på møbler, der kan pifte din stue op. Her i artiklen kan du lære om tre ting, du måske ikke før forstod, er vigtige i dagligstuen.

  Ryddelig opbevaring

  Ryddelig opbevaring er møbler, der lader dig gemme ting af vejen, som ellers ville fylde i din stue. Det kan fx være en TV-bord med skuffer og låger, en reol med kasser, eller en puf eller stol med opbevaringsrum.

  De fleste danskere tilbringer meget tid i deres stue, og derfor er det vigtigt, at den ser pæn og ryddelig ud. Du kan gemme nips, magasiner, ledninger og sofatæpper væk, så de ikke fylder for meget, ved at have opbevaringsmuligheder rundtom i stuen.

  Du kan nemt finde opbevaringsmuligheder billigt, og du kan udnytte møbler, du allerede har. I stedet for at lade alt på din reol være synligt, kan du købe en pæn, simpel kasse og gemme nogle rodeting væk i den. Så er de ude af syne, men stadig nemme at komme til.

  Vægdekorationer

  Vægdekorationer kan være mange ting – plakater, skulpturer, malerier, billeder, hylder eller andet. Men vidste du, at de tjener en funktion ud over at være dekorative?

  Vægdekorationer tager noget af den rumklang, der ellers kan opstå i stuen. Det samme gør gardiner, og tilsammen skaber det hele en hyggeligere atmosfære og giver en bedre akustik. Så kan du roligt se TV eller underholde gæster i din stue, uden at du skal bekymre dig om dårlig lyd.

  Det er en god idé ikke udelukkende at have vægdekorationer af glas eller plastik, fx i form af billedrammer.

  Tæpper

  Tæpper er noget, de fleste har i deres stuer, men hvorfor?

  Ud over, at gulvtæpper er rare at gå på, så giver de også en hyggeligere stemning. Tæpper under fx dit sofabord gør det mere behageligt at sidde i sofaen med fødderne på gulvet, og så får de gulvet til at se blødere ud.

  Tæpper hjælper også på lyden. Stemmer og musik slår ikke mod det hårde gulv, men absorberes i stedet, så du får en bedre akustik. Bor du i lejlighed, så kan tæpper også mindske de lyde, der kommer ned til din underbo.

  Nyeste Artikler

  Cybertrusler som du skal beskytte dig imod

  Cyberkriminalitet omfatter ting som identitetstyveri, forhandlerhacking, stjælning af data og meget mere. Der er mange cybertrusler, som du skal beskytte dig selv imod, hvis...

  Hvad er målet med at knytte e-logistik til din firmas webshop?

  Som mindre eller større forretningsdrivende handler det om at blive set i mængden. For konkurrencen om kunderne på nettet kan være benhård. Også hvis...

  Sådan holder du den fedeste fest

  Noget af det, der for mange mennesker kan give masser af livskvalitet er at slå sig løs og holde en stor fest en gang...

  Harry Potter fakta

  Harry Potter har været en af de mest populære serier af litteratur og film, siden dens første udgivelse i 1997. Det er en global...

  Hvad mangler du af underholdning til din fest?

  Det er hyggeligt at holde en fest for ens venner, og danskerne er bestemt et folk, der kan lide at feste. Men nogle gange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her