More

  Hvad er vigtigt at have i sin dagligstue?

  Annonce

  Du ved, hvad der normalt findes i en stue: Sofa, sofabord, fjernsyn, måske en bogreol. Det er de mest almindelige møbler.

  Men det er ikke alt, du skal bruge for at få en ordentlig, pæn stue. Design og ekstra møbler er op til dig, og du kan finde gode tilbud på møbler, der kan pifte din stue op. Her i artiklen kan du lære om tre ting, du måske ikke før forstod, er vigtige i dagligstuen.

  Ryddelig opbevaring

  Ryddelig opbevaring er møbler, der lader dig gemme ting af vejen, som ellers ville fylde i din stue. Det kan fx være en TV-bord med skuffer og låger, en reol med kasser, eller en puf eller stol med opbevaringsrum.

  De fleste danskere tilbringer meget tid i deres stue, og derfor er det vigtigt, at den ser pæn og ryddelig ud. Du kan gemme nips, magasiner, ledninger og sofatæpper væk, så de ikke fylder for meget, ved at have opbevaringsmuligheder rundtom i stuen.

  Du kan nemt finde opbevaringsmuligheder billigt, og du kan udnytte møbler, du allerede har. I stedet for at lade alt på din reol være synligt, kan du købe en pæn, simpel kasse og gemme nogle rodeting væk i den. Så er de ude af syne, men stadig nemme at komme til.

  Vægdekorationer

  Vægdekorationer kan være mange ting – plakater, skulpturer, malerier, billeder, hylder eller andet. Men vidste du, at de tjener en funktion ud over at være dekorative?

  Vægdekorationer tager noget af den rumklang, der ellers kan opstå i stuen. Det samme gør gardiner, og tilsammen skaber det hele en hyggeligere atmosfære og giver en bedre akustik. Så kan du roligt se TV eller underholde gæster i din stue, uden at du skal bekymre dig om dårlig lyd.

  Det er en god idé ikke udelukkende at have vægdekorationer af glas eller plastik, fx i form af billedrammer.

  Tæpper

  Tæpper er noget, de fleste har i deres stuer, men hvorfor?

  Ud over, at gulvtæpper er rare at gå på, så giver de også en hyggeligere stemning. Tæpper under fx dit sofabord gør det mere behageligt at sidde i sofaen med fødderne på gulvet, og så får de gulvet til at se blødere ud.

  Tæpper hjælper også på lyden. Stemmer og musik slår ikke mod det hårde gulv, men absorberes i stedet, så du får en bedre akustik. Bor du i lejlighed, så kan tæpper også mindske de lyde, der kommer ned til din underbo.

  Nyeste Artikler

  Hvad kan jeg give en 4-årig i gave?

  Annonce Det er ikke nødvendigvis let at finde den rette gave. Og dét uanset om gavemodtageren er barn eller voksen. Leder du efter en gave...

  Hvad betyder det at købe på afbetaling?

  Annonce { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Alle kender følelsen af virkelig at have brug for...

  Hvad for en ovn bør man købe?

  Har du brug for at købe en ny indbygningsovn eller lignende til boligen? I så fald er det på nettet, at du skal lede...

  Hvad er call tracking?

  { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Hvis du har stiftet bekendtskab med Google Adwords før,...

  Hvad er vigtigt at have i sin dagligstue?

  Annonce { "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": } Du ved, hvad der normalt findes i en stue:...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her