More

  Hvad koster cedertræ?

  Overvejer du at bruge cedertræ som materiale til dit næste projekt? Cedertræ er et smukt naturligt træmateriale, som er enormt populært til rigtig mange forskellige formål.

  Cedertræ er et holdbart byggemateriale, som for eksempel kan bruges som beklædning på husfacader. Prisen på cedertræ varierer meget alt afhængig af, hvor meget du skal bruge og til hvilket formål.

  Cedertræ er en god investering

  Prisen på cedertræ afhænger af, hvad du skal bruge træet til. Som tommelfingerregel kan du regne med at betale 400 kr. per kvadratmeter af cedertræ, men denne pris man variere meget. Selvom cedertræ som byggemateriale kan løbe op og blive en dyr investering, så er det en utrolig god en af slagsen.

  Cedertræ er nemlig et enormt holdbart og solidt byggemateriale, som kan tåle lidt af hvert. Derfor kræver det ikke den store vedligeholdelse eller hyppig udskiftning, som andre byggematerialer. Hvis du for eksempel gerne vil beklæde husets facade med cedertræ, så vil du have glæde af det smukke materiale i mange år.

  Cedertræs fantastiske fordele

  Vil du gerne have en holdbar og smuk husfacade? Så er Cedertræ en optimal løsning. Det natursmukke træ giver automatisk huset et elegant udseende, som passer perfekt til den nordiske charme. I modsætning til meget andet naturtræ, så har cedertræ et naturlig indhold af giftstoffer, som gør at svamp og råd ikke så let sætter sig i træet. Det vil sige at du roligt kan bruge cedertræ både indendørs og udendørs i alt slags vejr uden at bekymre dig om fugtproblemer.

  Træet behøver ingen form for behandling, da det naturligt er selvimprægneret. Det betyder ikke at træet med garanti holdes 100% fugtfrit, men risikoen er mindre. Ligesom med alle andre former for træsorter, så skal du holde godt øje med dit cedertræ og behandle eventuelle fugtskader, hvis de skulle opstå.

  Minimal vedligeholdelse

  Cedertræ er en super god investering, da du ikke behøver betale i dyre domme for en masse vedligeholdelse. Du bør naturligvis holde øje med eventuelle skader, råd eller alger, som kan sætte sig i træet, og behandle det med en omgang træbeklædning, hvis uheldet skulle hænde. De enkelte træplader kan også udskiftes med nye, hvis skaden ikke står til at redde.

  Derudover har træet ikke behov for meget behandling udover en omgang olie i ny og næ. Olien kan være med til at give træet en længere levetid og få det til at se smukt og friskt ud efter flere års slid.

  Nyeste Artikler

  Hvad kræver det at tage et jagttegnskursus?

  Kræver det nogen særlige forudsætninger at tage et jagttegnskursus? Nej, eller: Du skal være mindst 16 år, og det er et no-go, at din...

  Hvad gør man hvis ens hund fryser?

  Mange hunderacer er fremavlede under vejrforhold, der er vidt forskellige fra de danske. Det betyder, at de helt kolde måneder i den danske vinter...

  Hvad er fordelene ved et spahotel?

  Alle fortjener lidt forkælelse og nydelse i deres hverdag. Går du og planlægger din næste ferie destination? Så overvej et ophold på en af de...

  5 ting, osteopati i København kan hjælpe dig med

  I forbindelse med fysiske problemer som skuldersmerter, akillessenebetændelse, diskusprolaps, piskesmæld eller hælspore er der heldigvis hjælp at hente, så du hurtigere kan vende smertefrit...

  Hvad koster cedertræ?

  Overvejer du at bruge cedertræ som materiale til dit næste projekt? Cedertræ er et smukt naturligt træmateriale, som er enormt populært til rigtig mange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her