More

  Hvad koster det at låne?

  Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at låne. Det er der flere årsager til. Det handler dog i høj grad om, at man kan låne penge til et hav af formål. I og med, at man kan det, er der også forskel på, hvad det koster. Fx er det betydeligt billigere at optage et realkreditlån, end at optage et forbrugslån.

  Uanset om du skal låne penge til at købe et nyt hus, en ny bil eller blot et nyt TV, er det ikke muligt for os at give dig et konkret svar på, hvad det vil ende med at koste. Det er nemlig et marked, hvor der er stor forskel på de produkter, der tilbydes, og derfor er der også stor forskel på, hvad de forskellige lån reelt koster dig.

  Forbrugslån er de dyreste lån på markedet

  Der bør ikke være nogen tvivl om, at det er forbrugslån, der er de dyreste lån på markedet. Dem kan du tage flere steder, men det er dog især på nettet, at det er muligt. Her kan du nemlig finde en lang række forskellige mulige långivere. Fælles for de fleste af disse er, at de har fokus på en eller anden form for et forbrugslån.

  Forbrugslån er dog et vidt begreb, der dækker over en lang række andre låntyper. Det gør sig blandt andet gældende for kviklån, SMS-lån, mobillån mv. Uanset hvilket af disse lån, som du ender med at vælge, skal du dog være opmærksom på, at det ikke er billigt. Det er nemlig de dyreste låntyper, der er at finde på markedet.

  Mange tror, at man kun skal betale renter

  Der er mange, der tror, at de blot skal betale renter, når de låner penge på nettet. Er du en af dem, der tror, at det er sådan, det forholder sig? I så fald er det vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er tilfældet. Hvis du har optaget et lån, er det nemlig ikke blot renter, der skal betales – der er også flere andre udgifter.

  Fx er der også en række gebyrer, hvilket kan være alt lige fra et PBS-gebyr til et oprettelsesgebyr. Der er stor forskel på, hvad disse gebyrer hedder og dækker over, men det er et aspekt, som er vigtigt at holde øje med, hvis du skal låne penge. Selv med en lav rente på dit lån, kan høje gebyrer ender med at gøre det dyrt.

  Et lån bliver billigere, hvis du kan stille sikkerhed

  Prisen på et lån afgøres ofte af, hvor stor en risiko, der er forbundet med at yde lånet. Hvis du ikke har en høj indkomst, og du ikke kan stille sikkerhed for lånet, vil det derfor være dyrt at låne penge. Er du derimod i en situation, hvor du kan stille en sikkerhed for dit lån, vil det ikke være nær så dyrt.

  Det er også derfor, at et realkredit- eller et boliglån ikke er nær så dyrt, som et forbrugslån uden sikkerhed. Her stiller du nemlig den købet bolig som sikkerhed for lånet.

  Nyeste Artikler

  Cybertrusler som du skal beskytte dig imod

  Cyberkriminalitet omfatter ting som identitetstyveri, forhandlerhacking, stjælning af data og meget mere. Der er mange cybertrusler, som du skal beskytte dig selv imod, hvis...

  Hvad er målet med at knytte e-logistik til din firmas webshop?

  Som mindre eller større forretningsdrivende handler det om at blive set i mængden. For konkurrencen om kunderne på nettet kan være benhård. Også hvis...

  Sådan holder du den fedeste fest

  Noget af det, der for mange mennesker kan give masser af livskvalitet er at slå sig løs og holde en stor fest en gang...

  Harry Potter fakta

  Harry Potter har været en af de mest populære serier af litteratur og film, siden dens første udgivelse i 1997. Det er en global...

  Hvad mangler du af underholdning til din fest?

  Det er hyggeligt at holde en fest for ens venner, og danskerne er bestemt et folk, der kan lide at feste. Men nogle gange...

  Relaterede artikler

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her