Hvorfor blev cornflakes opfundet?
Historien om cornflakes startede for mere end hundrede år siden. Den begynder i USA. Brødrene Kellogg ejede og bestyrede et kursted. De serverede udelukkende vegetarisk, fedtfattig og fiberholdigt mad for deres kurgæster. De var optaget af selv at fremstille sunde og nærende produkter for deres gæster.
Cornflakes blev opfundet ved en fejl
I produktionen brugte de til at starte med ofte hvedekærner. Ved et uheld fik de en dag kogt kernerne alt for meget. Under valsningen blev kernerne til flade flakes. Disse flakes blev ristet og serveret for gæsterne. Gæsterne elskede de sprøde flakes lige fra første færd.
Succesen fortsatte og blev til cornflakes
Det der begyndte som et lille uheld endte med en verdensomspændende succes. Der findes ikke et sted i verden, som ikke kender til cornflakes.
Efter den indledende opdagelse med hvedekærnerne forsøgte brødrene sig med andre kornsorter. Majs blev den mest succesfulde af dem alle. De sprøde cornflakes blev tynde og lækre og blev lynhurtigt solgt ud. Siden den dag er produktionen kun vokset. Land efter land blev overbevist og indkøbte den lækre spise. Helt frem til i dag, hvor der næsten ikke findes en eneste person, der ikke ved hvad Cornflakes er.